Bel of mail ons voor een scherpe aanbieding in zowel A- als B-keus dakplaten en isolatie. T. 013-5051219 E. info@abrahamsbouwmaterialen.nl

Inloggen

Bent u aannemer? log dan hier in om de (staffel)prijzen te bekijken

Bouw samen met ons aan een duurzame toekomst!

Binnen onze organisatie wordt er rekening gehouden met een juiste balans van zowel people, planet als profit. Door rekening te houden met ieder van deze drie pijlers geloven wij in een duurzame toekomst. Zo heeft ons vurenhout een FSC-keurmerk, leiden wij stagiaires op en richten we ons op kwaliteit. Het laatstgenoemde is tevens zo belangrijk, omdat het product dan niet snel vervangen hoeft te worden. Het stimuleren van de verkoop van kwaliteitsproducten zal uiteindelijk leiden tot een verbetering van de ecologische duurzaamheid. 

Duurzaam, maar dan niet duur
Uw huis isoleren is daarnaast ook een vorm van verduurzamen en het bespaard u tevens veel geld. Met name in de tijd waarin de gasprijzen blijven stijgen is het van belang om een goed geïsoleerd huis te hebben. Met een totaalrenovatie van uw woning zal u al snel 30% op de jaarlijkse energiekosten besparen. Naast dat u zorgt voor een daling van de CO2-uitstoot kan u ook profiteren van een premie! De isolatiepremies worden echter ieder jaar afgebouwd dus zorg ervoor dat u er snel bij bent. Al met al goed voor het milieu en uw portemonnee. 

Samen sterker. 
Ons team is sterker door samen te werken en daar hebben we iedereen bij nodig. Zo hebben wij in samenwerking met Opmaat Brabant onze collega Mark, een jongen met het syndroom van Down mogen verwelkomen. Hierdoor worden al onze klanten voorzien van koffie, is het servies schoon en nóg belangrijker: hij heeft veel plezier en bezorgt ons en de klant altijd een glimlach op het gezicht. Daarnaast leiden we collega’s uit het beroepsonderwijs op en krijgen ze de kans om heftruck te leren rijden en zich verder te ontwikkelen door ze genoeg ruimte en tijd te geven.  

Een supporter van groen
Bij Abrahams is het niet alleen de kleur groen van duurzaamheid waar we supporter van zijn, maar ook zijn we al jaren hoofdsponsor van de groen-witte vereniging S.V. Hilvaria. Sinds de samenwerking met de lokale voetbalvereniging is Hilvaria twee keer gepromoveerd waardoor zij nu uitkomen in de 2e klasse. Naast deze samenwerking zijn we ook sponsor bij vele andere verenigingen in de gemeente Hilvarenbeek. 

 

 

 

Goede service

Goede service

Groot assortiment

Groot assortiment

Productenkennis

Productenkennis

Scherpste prijzen

Scherpste prijzen

Leveringen door geheel Nederland!

Abrahams bouwmaterialen levert zijn totale assortiment door geheel Nederland. De kracht van ons bedrijf is de service en het toegenomen assortiment met de daarbij behorende kennis van deze producten.

Wij zijn geopend op:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
07:00 – 18:00 uur
07:00 – 18:00 uur
07:00 – 18:00 uur
07:00 – 18:00 uur
07:00 – 18:00 uur
08:00 – 12:00
Gesloten

Over Abrahams

Abrahams Bouwmaterialen B.V. is een bouwmaterialenhandel die ontstaan is door een in 1980 gestarte samenwerking tussen de heren Piet en Jan Abrahams. Zij vulden elkaar perfect aan en hebben in die tijd de basis gelegd voor waar wij nu voor staan. Helaas zijn deze beide heren niet meer onder ons en kunnen zij niet meer meemaken tot wat wij nu zijn uitgegroeid.

Wij zijn dealer van:

 • Unilin kwaliteitsproducten
 • Plastica maakt het plaatje compleet
 • ISO vlas Oisterwijk - Bouwisolatie, dakelementen en ondervloeren
 • Heering Carrosserieën en transportkoeling
 • Tremco illbruck - insulation

  Contactgegevens

  Abrahams bouwmaterialen
  Tilburgseweg 8
  5081 XJ Hilvarenbeek
  Tel: 013-5051219
  Fax: 013-5054509
  E-mail: info@abrahamsbouwmaterialen.nl

  KvK: 18051858
  BTW: NL806781841B01