Isovlas PL

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Isovlas Pl 1 pak Isovlas 60 mm, 5,76 M2 1 pak Isovlas 80 mm, 4,32 M2 1 pak Isovlas 100 mm, 3,60 M2 1 pak Isovlas 120 mm, 2,88 M2 

Wat is vlaswol Vlaswol isolatie is een natuurproduct dat bekendstaat om zijn hoge isolatiewaarde. Met vlaswol zorgt u ervoor dat uw woning zowel akoestisch als thermisch geïsoleerd wordt. Vlas is de lichtste en sterkste natuurlijke vezels en is herbruikbaar. Hierdoor is het een duurzaam isolatiemateriaal. Ook is vlas milieuvriendelijk, gezien het feit dat er weinig bestrijdingsmiddelen en andere stoffen benodigd zijn voor de groei. Bovendien werkt vlaswol isolatie brandvertragend en is het isolatiemateriaal schimmelbestendig.

Isovlas Bouwisolatie Isovlas Bouwisolatie heeft een ongeëvenaarde temperatuurdempingsfactor, dus warmteopslagcapaciteit. In de zomer kan dit, bij een temperatuur van 30˚C buiten, resulteren in een binnentemperatuur van circa 23˚C (met minerale wol is dat circa 28˚C). In de winter geldt het omgekeerde: bij -5˚C blijft het met Isovlas PL binnen 21˚C, waar het met minerale wol 19˚C wordt. Door alles met Isovlas te isoleren of na te isoleren schep je een comfortabel binnenklimaat. Isovlas als (na)isolatie is dus even logisch als geniaal, ook in het licht van het Bouwbesluit.